Gevorderden cursus

Op de Vedic Art Academy Holland worden gevorderden cursussen geven in verf, klei en textiel. In deze cursussen komen alle principes weer aan bod, vaak in de vorm van een verhaal. Na een korte les ga je zelfstandig aan het werk.We werken in stilte. Er is ruimte voor individuele begeleiding. De principes kunnen zo nog dieper verankerd worden in jezelf, zodat je jouw authentieke manier van creëren  verder kunt ontwikkelen.

Vedic Art

De gevorderden cursus kun je alleen doen als je de basiscursus hebt gedaan.

Deze cursus bestaat uit drie weekenden(schilderen) of 2x 3 dagen(klei en textiel).

Vedic Art

Gevorderden cursus


Data cursussen gevorderden

De gevorderden cursus schilderen bestaat uit drie weekenden  van zaterdag en zondag van 10.00-16.30 uur . De cursus wordt vaak in combinatie met de beginnerscursus gegeven.

Je kunt zelf drie weekenden uitkiezen , wel moeten deze binnen een periode van een halfjaar plaatsvinden, anders zit er teveel tijd tussen.

 Cursusdata 2021 Schilderen
januari
februari
maart
17,18 april
29,30 mei
12,13 juni
september
oktober
november
december

Jouw bijdrage
Vroegboekkorting(uiterlijk 1 week van tevoren) 110,- per weekend, incl. koffie en thee en soep. Meldt je je later aan dan komt er 15 euro bij. Je verbindt je voor de gehele periode.

Weekcursus gevorderden

Je kunt ook, net als op Oland,  zes dagen achterelkaar cursus komen volgen.

Data 2021 zijn:

8 t/m 3 mei

Jouw bijdrage

Met vroegboekkorting(uiterlijk 1 week vantevoren betalen) 325 euro per week. Meldt je je later aan dan komt er 15,- euro bij.

Je zorgt zelf voor een slaapplek en voor je lunch.

Gevorderden cursus klei

Na de basiscursus schilderen kun je kiezen voor een vervolgcursus met klei als materiaal om je eigen creatieve en spirituele ontwikkeling te verdiepen.

In Nederland leven de meeste mensen op klei, . . . zeeklei, . . . rivierklei. . .Hier in het noorden zijn we geworteld in de klei. Klei verteld een eeuwenoud verhaal, voordat klei ontstaat zijn er vele jaren voorbij. . .

Klei brengt je in contact met diepere, meer fysieke lagen in jezelf. Klei helpt je om dat wat je hebt ervaren in je spirituele ontwikkeling ook vorm te geven in je dagelijks leven. Klei verleidt je op een speelse manier om te creëren, om jouw bewustzijn te manifesteren.

Een kleicursus bestaat uit 2x drie dagen van 10 tot 16.30. Er zijn  twee cursussen in het voorjaar 2021 :

29,30,31 mei en 19,20,21 juni

Praktische info