Gevorderden: schilderen – textiel – klei

Op de Vedic Art Academy Holland worden gevorderden cursussen geven in verf, klei en textiel. In deze cursussen komen alle principes weer aan bod, vaak in de vorm van een verhaal. Na een korte les ga je zelfstandig aan het werk. We werken in stilte. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding. De principes kunnen zo nog dieper verankerd worden in jezelf, zodat je jouw authentieke manier van creëren  verder kunt ontwikkelen.

Vedic Art

De gevorderden cursussen kun je alleen doen als je de basiscursus hebt gedaan.
Deze cursussen bestaat uit drie weekenden (schilderen) of één keer een zesdaagse (klei, schilderen, textiel).

Vedic Art

Gevorderden cursus schilderen

De gevorderden cursus schilderen bestaat uit drie weekenden van zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur of een zesdaagse. De cursus wordt vaak in combinatie met de beginnerscursus gegeven. Uit onderstaand schema kun je zelf drie weekenden uitkiezen, wel moeten deze binnen een periode van een halfjaar plaatsvinden, anders zit er teveel tijd tussen.

 Cursusdata 2024 Schilderen
januari
17,18 februari
9,10 en 30,31 maart
20,21 april
Griekenland, zie Nieuws mei
Oland juni, juli,  augustus
21,22 september
Griekenland oktober
9,10 en 30 nov, 1 dec november
14,15 december

Jouw bijdrage
Vroegboekkorting (uiterlijk 1 week van tevoren) 115,- per weekend, incl. koffie en thee en soep. Meldt je je later aan dan komt er 15 euro bij. Je verbindt je voor de gehele periode.

Weekcursus gevorderden

Je kunt ook, net als op Oland, zes dagen achter elkaar cursus komen volgen.

Data weekcursus schilderen 2024

11-17 mei op Egina, Griekenland

Jouw bijdrage
Zie www.vedicartgreece.com

Algemene info
Voor alle cursussen geldt dat je zelf zorgt voor een slaapplek en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Gevorderden cursus klei

Na de basiscursus schilderen kun je kiezen voor een vervolgcursus met klei als materiaal om je eigen creatieve en spirituele ontwikkeling te verdiepen. Deze cursus duurt 6 dagen achter elkaar van zaterdag t/m donderdag.

In Nederland leven de meeste mensen op klei,… zeeklei,… rivierklei… Hier in het noorden zijn we geworteld in de klei. Klei vertelt een eeuwenoud verhaal, voordat klei ontstaat zijn er vele jaren voorbij… Klei brengt je in contact met diepere, meer fysieke lagen in jezelf. Klei helpt je om dat wat je hebt ervaren in je spirituele ontwikkeling ook vorm te geven in je dagelijks leven. Klei verleidt je op een speelse manier om te creëren, om jouw bewustzijn te manifesteren.

Jouw bijdrage
385 euro in Gaast

Voor tarieven Griekenland, zie www.vedicartgreece.com

Data klei 2024

6 tm 11 april in Gaast

25 t/m 30 mei op Egina, Griekenland.

Voor nadere info stuur me een email: sumwise5@gmail.com

Algemene info
Voor deze cursus geldt dat je zelf zorgt  voor een slaapplek en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Gevorderden cursus textiel

Textiel is onze tweede huid, houdt ons warm en geeft expressie aan wie we zijn. De draden weven verhalen en verbinden ons met onze geschiedenis, onze voorouders en onze cultuur. De draad is de lijn en brengt je bij jezelf in het hier en nu. Tegelijkertijd is ze onze verbinding met onze innerlijke en universele wijsheid. In deze vervolgcursus gaan we nieuwe verhalen maken of oude ontrafelen en op een nieuwe manier vertellen. Vanuit de 17 principes gaan we op ontdekkingsreis om onszelf te ontwikkelen, te verwonderen en al dwalend verrassende verbindingen te maken met naald en draad! Deze cursus duurt 6 dagen van zaterdag t/m donderdag.

Data 2024 nog niet bekend.

Jouw bijdrage
385 euro.

Algemene info
Voor deze cursus geldt dat je zelf zorgt  voor een slaapplek voor de overnachtingen en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Praktische info