Gevorderden: schilderen – textiel – klei

Op de Vedic Art Academy Holland worden gevorderden cursussen geven in verf, klei en textiel. In deze cursussen komen alle principes weer aan bod, vaak in de vorm van een verhaal. Na een korte les ga je zelfstandig aan het werk. We werken in stilte. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding. De principes kunnen zo nog dieper verankerd worden in jezelf, zodat je jouw authentieke manier van creëren  verder kunt ontwikkelen.

Vedic Art

De gevorderden cursussen kun je alleen doen als je de basiscursus hebt gedaan.
Deze cursussen bestaat uit drie weekenden (schilderen) of één keer een zesdaagse (klei, schilderen, textiel).

Vedic Art

Gevorderden cursus schilderen

De gevorderden cursus schilderen bestaat uit drie weekenden van zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur. De cursus wordt vaak in combinatie met de beginnerscursus gegeven. Uit onderstaand schema kun je zelf drie weekenden uitkiezen, wel moeten deze binnen een periode van een halfjaar plaatsvinden, anders zit er teveel tijd tussen.

 Cursusdata 2023 Schilderen
januari
18, 18 februari
18, 19 maart
22, 23 april
13, 14 mei
3, 4 juni
15,16 september
oktober
4,5 en 25,26 november
16,17 december

Jouw bijdrage
Vroegboekkorting (uiterlijk 1 week van tevoren) 115,- per weekend, incl. koffie en thee en soep. Meldt je je later aan dan komt er 15 euro bij. Je verbindt je voor de gehele periode.

Weekcursus gevorderden

Je kunt ook, net als op Oland, zes dagen achter elkaar cursus komen volgen.

Data weekcursus schilderen 2023

Jouw bijdrage
345 euro.

Algemene info
Voor alle cursussen geldt dat je zelf zorgt voor een slaapplek en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Gevorderden cursus klei

Na de basiscursus schilderen kun je kiezen voor een vervolgcursus met klei als materiaal om je eigen creatieve en spirituele ontwikkeling te verdiepen. Deze cursus duurt 6 dagen achter elkaar van zaterdag t/m donderdag.

In Nederland leven de meeste mensen op klei,… zeeklei,… rivierklei… Hier in het noorden zijn we geworteld in de klei. Klei vertelt een eeuwenoud verhaal, voordat klei ontstaat zijn er vele jaren voorbij… Klei brengt je in contact met diepere, meer fysieke lagen in jezelf. Klei helpt je om dat wat je hebt ervaren in je spirituele ontwikkeling ook vorm te geven in je dagelijks leven. Klei verleidt je op een speelse manier om te creëren, om jouw bewustzijn te manifesteren.

Jouw bijdrage
385 euro.

Data klei 2023


Zaterdag 23 september tm donderdag 28 september 2023 in Polen.
Voor nadere info stuur me een email: sumwise5@gmail.com

Zaterdag 6 tm donderdag 11 april 2024 in Gaast

 

 

Algemene info
Voor deze cursus geldt dat je zelf zorgt  voor een slaapplek en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Gevorderden cursus textiel

Textiel is onze tweede huid, houdt ons warm en geeft expressie aan wie we zijn. De draden weven verhalen en verbinden ons met onze geschiedenis, onze voorouders en onze cultuur. De draad is de lijn en brengt je bij jezelf in het hier en nu. Tegelijkertijd is ze onze verbinding met onze innerlijke en universele wijsheid. In deze vervolgcursus gaan we nieuwe verhalen maken of oude ontrafelen en op een nieuwe manier vertellen. Vanuit de 17 principes gaan we op ontdekkingsreis om onszelf te ontwikkelen, te verwonderen en al dwalend verrassende verbindingen te maken met naald en draad! Deze cursus duurt 6 dagen van zaterdag t/m donderdag.

Jouw bijdrage
385 euro.

Data textiel 2024:

Zaterdag 11 t/m donderdag 16 mei 2024 

Algemene info
Voor deze cursus geldt dat je zelf zorgt  voor een slaapplek voor de overnachtingen en voor je lunch.
We werken iedere dag van 10.00 – 16.30 uur.

Praktische info