Gevorderden cursus

Op de Vedic Art Academy Holland worden gevorderden cursussen geven in verf, klei en textiel. In deze cursussen komen alle principes weer aan bod, vaak in de vorm van een verhaal. Na een korte les ga je zelfstandig aan het werk.We werken in stilte. Er is ruimte voor individuele begeleiding. De principes kunnen zo nog dieper verankerd worden in jezelf, zodat je jouw authentieke manier van creëren  verder kunt ontwikkelen.

Vedic Art

De gevorderden cursus kun je alleen doen als je de basiscursus hebt gedaan.

Deze cursus bestaat uit drie weekenden(schilderen) of zesdaagse(klei, schilderen, textiel).

Vedic Art

Gevorderden cursus

Gevorderden cursus schilderen bestaat uit drie weekenden  van zaterdag en zondag van 10.00-16.30 uur . De cursus wordt vaak in combinatie met de beginnerscursus gegeven.

Je kunt zelf drie weekenden uitkiezen , wel moeten deze binnen een periode van een halfjaar plaatsvinden, anders zit er teveel tijd tussen.

 Cursusdata 2022 Schilderen
januari
19,20 februari
19,20 maart
9,10 april
21,22 mei
11,12 juni
september
oktober
november
december

Jouw bijdrage
Vroegboekkorting(uiterlijk 1 week van tevoren) 110,- per weekend, incl. koffie en thee en soep. Meldt je je later aan dan komt er 15 euro bij. Je verbindt je voor de gehele periode.

Weekcursus gevorderden

Je kunt ook, net als op Oland,  zes dagen achterelkaar cursus komen volgen.

Data schilderen 2022 zijn:

Zaterdag 7 t/m  donderdag 12 mei

Jouw bijdrage

Met vroegboekkorting(uiterlijk 1 week vantevoren betalen) 325 euro per week. Meldt je je later aan dan komt er 15,- euro bij.

Je zorgt zelf voor een slaapplek en voor je lunch.

Gevorderden cursus klei

Na de basiscursus schilderen kun je kiezen voor een vervolgcursus met klei als materiaal om je eigen creatieve en spirituele ontwikkeling te verdiepen.

In Nederland leven de meeste mensen op klei, . . . zeeklei, . . . rivierklei. . .Hier in het noorden zijn we geworteld in de klei. Klei verteld een eeuwenoud verhaal, voordat klei ontstaat zijn er vele jaren voorbij. . .

Klei brengt je in contact met diepere, meer fysieke lagen in jezelf. Klei helpt je om dat wat je hebt ervaren in je spirituele ontwikkeling ook vorm te geven in je dagelijks leven. Klei verleidt je op een speelse manier om te creëren, om jouw bewustzijn te manifesteren.

Een kleicursus bestaat uit 6 dagen van 10 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is 375 euro.

Data:

Zaterdag 26 maart t/m 31 maart 2022 nabij Antwerpen.

Gevorderden cursus textiel 

Jouw bijdrage is 375 euro.

Data 2022:

Zaterdag 5 t/m donderdag 10 februari 2020

Praktische info