Vedic Art Nieuws

De Vedic Art Academy groeit en bloeit sinds ik in Gaast woon! Een prachtige plek om te wonen te schilderen, te kleien en vooral veel genieten. . . 50 stappen van het Ijsselmeer. . .het licht is er prachtig. . het uitzicht wijds. .

 

De agenda tot december 2023  en deels 2024 is klaar!

Eind september  de gevorderde cursus VEDIC ART KLEI  in Polen: meer info bij gevorderden cursussen .

Het weekend van 22,23 oktober 2022 was Johannes Källman in Gaast om de cursus”The 17 principles in life ” te geven. Het was geweldig inspirerend en interessant! In 2024 komt hij weer!

Annica Andersson was in november 2022 in Gaast om de Space Course te gevenDeze cursus leert je over Yotish,  de vedische astrologie.  Je schildert o.a. je eigen horoscoop en krijgt ook een korte uitleg over je horoscoop. Het was een intense en bijzondere ervaring!

Van 11 t/m 16 november 2023 komt ze weer. Heb je belangstelling : laat het me alvast weten, er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Agenda 2023
Voor de cursusagenda klik hier

Zomerweken Oland 2023

Ook in 2023 worden er weer cursussen in het engels  en nederlands georganiseerd op Oland. De internationale weken zijn van:

Zaterdag 15 juli tot zaterdag 29juli in het Engels . Johannes Källman en Paulina Mazurek zijn de teachers en geven les in het engels. Er worden verschillende cursussen gegeven.

Zaterdag 29 juli tot zaterdag 5 sugustus geef ik de basiscursus,vervolg cursus en teachercursus in het Nederlands.

Geef je zo snel mogelijk op, liefst voor 1 januari 2022.

Vedic Art

Op Google kun je de meest recente info vinden onder: Vedic art international. Je komt dan op de website van Johannes Källman en daar staat alle info onder het kopje Ölandskursur.  Ook info over verblijf , prijzen, reis opties enz vind je op de website. Zie ook www.vedicart.com