Vedic Art Nieuws

De Vedic Art Academy groeit en bloeit sinds ik in Gaast woon! Een prachtige plek om te wonen te schilderen, te kleien en vooral veel genieten. . . 50 stappen van het Ijsselmeer. . .het licht is er prachtig. . het uitzicht wijds. .

 

 

De Vedic Art Academy Holland is weer OPEN!

Juni zit alweer vol. In de zomer ben ik op Öland. Geef daar ook een basiscursus in het Nederlands. In augustus beginnen de cursussen in Gaast weer. Heb je belangstelling, schrijf je dan snel in, want het loopt alweer aardig vol.

 

Blijf gezond en ik wens je veel licht, liefde en schoonheid in deze turbulente tijd! 

 

Het programma voor 2020 is er:

Agenda 2020
Voor de cursusagenda klik hier

Nieuw is dat ik dit jaar ook  de Vedic Art Sculpture cursus ga geven.

In de Sculpture cursus werk je met klei ipv met verf. Door het werken met klei maak je op een heel nieuwe, andere manier kennis met de principes. Klei helpt je ook om de 17 principes te integreren en te verstevigen in je lichaam.  Deze cursus kun je doen nadat je de basiscursus hebt gevolgd.

De Vedic Art Sculpture cursus is gepland in het najaar 2020. Nadere info volgt. Heb je belangstelling laat het dan snel weten! Maureen@vedicartacademy.nl

 

Zomerweken Oland 2020

Ook in 2020 worden er weer cursussen in het engels georganiseerd op Oland. De internationale weken zijn van:

zaterdag 18 juli tot zaterdag 1 augustus in het Engels .

zaterdag 11 juli tot zaterdag 18 juli is er een basiscursus in het Nederlands.

Aanmelden kan tot 1 juli.

Vedic Art

Op Google kun je de meest recente info vinden onder: Vedic art international. Je komt dan op de website van Johannes Källman en daar staat alle info onder het kopje Ölandskursur. Zie ook www.vedicart.com