Vedic Art Nieuws

De Vedic Art Academy groeit en bloeit sinds ik in Gaast woon! Een prachtige plek om te wonen te schilderen, te kleien en vooral veel genieten. . . 50 stappen van het Ijsselmeer. . .het licht is er prachtig. . het uitzicht wijds. .

 Het programma voor 2020 is er:

Agenda 2020
Voor de cursusagenda klik hier

Sinds ik in Gaast woon lopen de cursussen zo maar vol, dus als Vedic Art je aanspreekt, aarzel dan niet en geef je snel op!

Nieuw is dat ik dit jaar ook  de Vedic Art Sculpture cursus ga geven.

In de Sculpture cursus werk je met klei ipv met verf. Door het werken met klei maak je op een heel nieuwe, andere manier kennis met de principes. Klei helpt je ook om de 17 principes te integreren en te verstevigen in je lichaam.  Deze cursus kun je doen nadat je de basiscursus hebt gevolgd.

De Vedic Art Sculpture cursus is gepland van 16 tot en met 21 mei 2020. Nadere info volgt. Heb je belangstelling laat het dan snel weten! Maureen@vedicartacademy.nl

Zomerweken Oland 2020

Ook in 2020 worden er weer cursussen in het engels georganiseerd op Oland. De internationale weken zijn van:

zaterdag 18 juli tot zaterdag 1 augustus in het Engels .

zaterdag 11 juli tot zaterdag 18 augustus is er een basiscursus in het Nederlands.

 

Vanaf november 2019 kun je je hiervoor aanmelden!

Vedic Art

Op Google kun je de meest recente info vinden onder: Vedic art international. Je komt dan op de website van Johannes Källman en daar staat alle info onder het kopje Ölandskursur. Zie www.vedicart.com