Vedic Art Nieuws

De Vedicartacademy is verhuisd !

Ik ben per 1 november 2017 verhuisd naar Gaast! Een prachtige plek om te wonen en te schilderen. . . 50 stappen van het Ijsselmeer. . .het licht is er prachtig. . het uitzicht wijds. .

 Het programma voor 2019 is er:

Agenda 2019
Voor de cursusagenda klik hier

Sinds ik in Gaast woon lopen de cursussen zo maar vol, dus als Vedic Art je aanspreekt, aarzel dan niet en geef je snel op!

Nieuw is dat ik dit jaar ook  de Vedanga’s, de  creatieve krachten die de principes ondersteunen, ga geven!  Deze cursus is alleen  voor degenen die de vervolgcursus hebben gedaan.

Deze cursus is gepland van 26 tot en met 29 november. Nadere info onderaan de pagina Vedic Art Academy. Heb je belangstelling laat het dan snel weten!

Zomerweken Oland

Ook in 2019 worden er weer cursussen in het engels georganiseerd op Oland. De internationale weken zijn van zaterdag 27 juli tot zaterdag 10 augustus. Vanaf november 2018 kun je je hiervoor aanmelden!

Vedic Art

Op Google kun je de meest recente info vinden onder: Vedic art international. Je komt dan op de website van Johannes Källman en daar staat alle info onder het kopje Ölandskursur. Zie www.vedicart.com