Vedic Art Nieuws

De Vedic Art Academy groeit en bloeit sinds ik in Gaast woon! Een prachtige plek om te wonen te schilderen, te kleien en vooral veel genieten. . . 50 stappen van het Ijsselmeer. . .het licht is er prachtig. . het uitzicht wijds. .

 

De agenda 2024 is klaar!

Afgelopen herfst ben ik in Griekenland, op het mooie eiland Egina, geweest om Vedic Art daar te helpen opstarten en les te geven. Een geweldige locatie, heerlijk weer en bijzondere mensen! Komend voorjaar starten verschillende cursussen in het engels. Zie voor verdere info www.vedicartgreece.com

Het weekend van 28,29 sepember 2024 komt Johannes Källman weer naar Gaast! Hij geeft dan de cursus ” Find your creative expression”

Voor meer info mail me: sumwise5@gmail.com

 

Agenda 2024
Voor de cursusagenda klik hier

Zomerweken Oland 2024

Ook in 2024 worden er weer cursussen in het engels georganiseerd op Oland. Gedurende de internationale weken( 13 juli- 3 augustus)zijn Johannes Källman, Paulina Mazurek en ikzelf de teachers en geven les in het engels. Er worden verschillende cursussen gegeven. Mocht engels een probleem voor je zijn neem dan even contact op.

Geef je zo snel mogelijk op, liefst voor 1 februari 2024. Er is een beperkt aantal plaatsen voor cursisten tijdens de internationale weken.

Vedic Art

Op Google kun je de meest recente info vinden onder: Vedic art international. Je komt dan op de website van Johannes Källman en daar staat alle info onder het kopje Ölandskursur.  Ook info over verblijf , prijzen, reis opties enz vind je op de website. Zie ook www.vedicart.com