• Basiscursus

In de basiscursus begeleidt de leraar je door alle principes. Elke bijeenkomst worden een aantal principes besproken en krijg je oefeningen. De oefeningen maken je vertrouwder met Vedic Art en helpen je de principes van Vedic Art te integreren in je schilderijen en in je leven. We schilderen in stilte.

Het is niet nodig om ze te analyseren of te begrijpen. Het enige wat je hoeft te doen is te schilderen en los te laten wat het resultaat moet worden. Vedic Art gaat om het proces en niet om het resultaat!

Vedic Art

Aan het einde van de cursus zijn de principes geland in je systeem en zul je je veel vrijer voelen om te creëren! Durf je weer te experimenteren en te spelen en te genieten van wat je doet!

De basiscursus kun je in 3 weekenden of in een zesdaagse doen.

Vedic Art

De basiscursus Vedic ArtWeekenden basiscursus Vedic Art
 De cursus bestaat uit drie weekenden op zaterdag en zondag  van 10-16.30 uur.

 Cursusdata 2024
januari
17,18 februari
9,10 en 30,31 maart
20,21 april
Griekenland zie Nieuws mei
Öland juni,juli aug
21,22 september
Griekenland oktober
9,10 en 30- 1 dec november
14,15 december

Je kunt zelf drie weekenden uitzoeken.  Wel moeten ze binnen een periode van een halfjaar vallen, anders zit er teveel tijd tussen.

Deze weekenden zijn vaak een combi met de gevorderden cursus weekenden. Voor meer info kun je mailen met maureen@vedicartacademy.nl

Jouw bijdrage

Met vroegboekkorting (uiterlijk 1 week van tevoren betalen) 115,- per weekend, incl. koffie en thee en soep. Je neemt zelf je lunch mee. Meldt je je later aan dan komt er 15,- euro bij. Je verbindt je voor de gehele periode (drie weekenden).

Basis Weekcursus Vedic Art

Je kunt de basiscursus ook  6 dagen achterelkaar doen. Data 2023 zijn:

Zaterdag  14 tm 19 oktober 2023 in Egina Griekenland

Jouw bijdrage

Met vroegboekkorting(uiterlijk 1 week vantevoren betalen) 345 euro per week. Meldt je je later aan dan komt er 15,- euro bij.

Je zorgt zelf voor een slaapplek en voor je lunch.

Praktische info