Vedic Art Praktische info

Materialen
Bij de Vedic Art cursussen neem je je eigen materiaal mee.

Klik hier voor de materialenlijst

Jouw bijdrage

De weekend basis cursus bestaat uit drie weekenden. Jouw bijdrage is 110,- euro per weekend. De vervolgcursus bestaat ook uit uit drie weekenden . Jouw bijdrage is 100,- per weekend.

Jouw bijdrage voor de 6 daagse cursussen is 255 euro voor de beginners en 215 euro voor de gevorderden.

Bij aanmelding verplicht je je tot het volgen van alle weekenden. Je kunt zelf een voor jou geschikte combi van weekenden maken. Wel moeten de door jou gekozen weekenden in een periode van maximaal een halfjaar vallen, anders zit er teveel tijd tussen.

De weg van het Ei kan ook in delen betaald worden. Voorafgaande aan het traject maken we daar dan een afspraak over.

Bij eerder stoppen met een cursus verplicht je je wel tot het betalen van de gehele cursus.
Je kunt je bijdrage voor de cursussen overmaken op  naam van Sumwise, rekeningnummer NL52TRIO 0390278408. Het gehele bedrag dient een week voor aanvang van de cursus overgemaakt te zijn. Meldt je je later aan dan kost het 15,- euro extra. Alle prijzen zijn exclusief BTW voor zelfstandig ondernemers.

Mocht dit problemen geven dan kun je dat altijd bespreken met me.

Locatie
Buren 21, 8757 JW, Gaast.

Voor de weekenden kunnen we terecht bij het Pacha Mama centrum in Lekkum. Je kunt daar ook blijven slapen.

Aanbod

Naast het aanbod op de website is het altijd mogelijk om nog andere data af te spreken. Ook geef ik cursus op locatie.  Aarzel niet om contact op te nemen!

Eigen verantwoordelijkheid
Bij de cursussen en De weg van het Ei ga ik ervan uit dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn / haar eigen keuzes. Mijn aanbod is gericht op ontwikkeling en niet bedoeld als therapie.